Highcharts

Hodetelling: 20
Partner siden: 2010
no

Produkteiere, utviklere og et FoU-team for det ledende JavaScript-kartverktøyet i verden

Vi var det første eksterne selskapet Highcharts ansatte for å støtte produktet deres. Vi startet med en støtteingeniør og har skalert sammen med Highcharts for å nå ha flere team med Produkteiere, Scrum Masters og seniorutviklere. Dette samarbeidet illustrerer det sanne potensialet til innkontraktering.

Verktøy: Javascript, React, Node, Scrum
Nettside: highcharts.com
Les kasusstudie
Loading chart: cs-highcharts
Black Label har vært Highsofts verdsatte partner siden 2010, året etter Highcharts lansering. De har dyp kunnskap om Highcharts-biblioteket, både gjennom teknisk støtte, skreddersydde tilpasninger og kjerneutvikling. De har faktisk utviklet eller vært med på å utvikle mange av bibliotekenes komponenter.

Highcharts kjerneutviklerteam består av medlemmer av både Highsoft og Black Label. Vi har full tillit til Black Labels kompetanse og dedikasjon til prosjektet og anbefaler dem for alt arbeid relatert til Highcharts.
Torstein Honsi Eier, CPO at Highsoft

Farmable

Hodetelling: 5
Partner siden: 2020
no

Bygging og en av de mest innovative Farming-appene i Europa

Samarbeidet vårt om denne spillendrende Farming-appen illustrerer perfekt hvordan vi klarte å vokse med kunden vår. Farmable begynte å jobbe med to av Black Labels front-end-utviklere, og etter hvert som de sakte vokste, fortsatte de å legge til flere av våre utviklere, til vi ble et teknisk team på fire drevet av en av våre erfarne Scrum Masters.

Verktøy: React, Redux, GraphQI, Scrum
Nettside: farmable.tech
Farmable begynte å jobbe med Black Label i 2020 da vi begynte å utvikle vårt andre produkt. Samarbeidet vårt har utviklet seg over tid, og Black Label-utviklerteamet jobber nå som en integrert del av vår egen organisasjon. Black Label er en viktig del av Farmables gjennomføringskapasitet, og vi ser enda mer vekstpotensial i arbeidet vårt sammen fremover.
Lars Petter Blikom Medgründer & CEO
Farmable

Invite

Hodetelling: 4
Partner siden: 2019
no

Driver kjerne FoU-initiativer for en Smart Housing Rental Platform

Samarbeidet vårt startet med bare en enkelt front-end-utvikler på en rabattert prøveversjon. Nå, etter nesten tre år og flere vekstspurter, har vi et fullstendig, Scrum-drevet team som jobber på daglig basis som en kjernedel av Invites FoU-team.

Verktøy: React, Node.js, Typescript, Postgresql, Cypress, Scrum
Nettside: intin.no
Å bygge en toppmoderne, global SaaS-plattform er en lagsport. Arbeidskultur, kommunikasjon og fokus på et felles mål er viktig. Black Label vet hvordan man spiller dette spillet med de beste av dem.

Black Label leverte et sammensveiset team av dyktige ingeniører som raskt ble hjertet i vår FoU-innsats og en forlengelse av selskapet vårt. De tok mange byrder av skuldrene våre ved å styre laget selv, men samtidig holdt oss oppdatert. Dette partnerskapet har hjulpet oss med å holde øye med ballen slik at vi kan fortsette å vinne.
Rune Viken CTO & Produkteier

Everviz

Hodetelling: 2
Partner siden: 2022
no

Hjelper en norsk startup med å skalere opp sin elegante Data Visualization Tool Suite

Dette datavisualiseringsprosjektet er et av våre nyeste IT-partnerskap. Everviz samarbeider for tiden med en av våre utviklere for både å utnytte sin hjernekraft og kunnskap om Highcharts for å forbedre kjerneteamet og forbedre produkttilbudet.

Verktøy: Javascript, React, Redux, Node.js, Kanban
Nettside: everviz.com
Vi må være sikre på at utviklere virkelig er involvert og støtter vår visjon. Dette får vi fra samarbeidet med Black Label. De løser problemer raskt, de gjør ikke antakelser uten avklaring, og de leverer. Sterkt anbefalt.
Håvard Tveit CEO i Everviz

ER du interessert i en GRATIS prosjektkonsultasjon?

Bestill det nå!